Online Users HEY THERE STALKER! WELCOME TO MY BLOG PAGE. IF YOUR CREEPING ON MY PAGE HOPE YOU FIND WHAT YOUR LOOKING FOR. LOL !

09 July 2013

I MISS YOU...MOM :'(

2nd July 2013, 11.25AM...
Tarikh dan detik perginya seorang ibu yang paling aku sayang. Dia pergi menghadap ilahi & sampai bila2 aku dah tak kan jumpa dia lagi..Hari ni 1 Ramadhan genap seminggu arwah MAK pergi tinggalkan kami sekeluarga..Sampai sekarang rasa macam mimpi je tapi itu lah hakikatnya..

Walau macam mane skali pun, aku redha dengan pemergian arwah. Aku redha sbb aku tak sanggup tengok mak tanggung sakit tu lagi. Aku tak sanggup dengar mak mengadu cakap mak sakit.Tapi dalam mase yg sama aku langsung tak bersedia untuk kehilangan dia. Aku perlukan dia. Dia satu2nya pendoa aku yg paling berharga, dia semangat aku & Dia TIADA PENGGANTI...

Masih banyak hajat arwah yang belum kesampaian tapi Allah lebih sayangkan dia. Aku cuma mampu berdoa, berdoa dan terus berdoa semoga roh arwah mak aman di sana dan sentiasa dicucuri rahmat. Aku yakin syurgalah tempat mak..

Mulai tahun ni kami sekeluarga sambut Ramadhan & Syawal tanpa mak. Sure segala benda akan rasa yang kurang. Even sehari je tak dengar suara mak kt umah tu dah rase rindu, ini pula sampai bila2. Betul-betul rasa kehilangan bile mak tak ada.

Actually banyak sangat perkara yang aku nak luahkan tapi sebaiknya biarlah aku simpan.. Aku tak mengharapkan simpati dari sape2 tapi aku cuma mengharap doa dari korang semua..Terima kasih kerana ikhlas doakan arwah. Sejujurnya aku mmg bukan seorang yang kuat untuk hadapi dugaan ni tapi InsyaAllah aku boleh..

Walau mcm mana skali pun aku bersyukur sebab masih ada ayah & masih ada kakak2 & abang2 yang sayangkan aku, yang boleh support aku untuk aku teruskan hidup..Terima kasih Ya Allah..



Walau cuma 20 tahun akak dapat bersama dengan mak akak tetap bersyukur..bersyukur kerana dapat merasai kasih sayang dari seorang Ibu yang sehebat mak...I miss you .. :'(




3 comments :

Mila Ahmad said...

Sebak akak baca dik, Al-Fatihah buat arwah mak.

E'in said...

takziah awak... semoga awak sekeluarga tabah... alfatihah..

btw, mak sakit ape?

Miss Shasha said...

sabar ye sayangg :)