Online Users HEY THERE STALKER! WELCOME TO MY BLOG PAGE. IF YOUR CREEPING ON MY PAGE HOPE YOU FIND WHAT YOUR LOOKING FOR. LOL !

20 April 2011

Sedang MALAS...


Yep sekarang aku SEDANG MALAS..
Semakin malas..
Malas sangat sangat sangat
Malas update blog 
Malas blogwalking.
Malas singgah blog2 kegemaran aku..
Malas kemaskini blog aku yang dah bersawang dan serabut serta serabai ni..
Pada hal tiap minet ngadap lappy.

Hari tu aku private blog ni..
Biar semua orang tak boleh tengok..
Kalau boleh aku nak block je terus account ni..
Tapi tak sampai hati plak..
Blog ni la mangsa tempat luahan prasaan aku..
Tu pon jarang-jarang update..
Hmmm..Malas ni mungkin buat masa sekarang ni je kot..
Hehe boleh ke macam tu?
Nanti kalau aku dah rajin,aku rajin la blogging balik..

Sorry to all my new follower sebab lambat follow back 
Don't worry, cepat atau lambat aku mesti follow korang balik..
Sabar je dulu yek..
Tak mau la marah..
Senyum..... 




1 comment :

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE