Online Users HEY THERE STALKER! WELCOME TO MY BLOG PAGE. IF YOUR CREEPING ON MY PAGE HOPE YOU FIND WHAT YOUR LOOKING FOR. LOL !

28 March 2011

18 Tahun =)



Hari ni umur hakak dah masuk 18?  Alhamdulillah. Pejam celik pejam celik umur dah masuk 18. 


Thanks kawan-kawan yang sudi wish Birthday aku hari ni :) Thanks yang sudi doakan aku dipanjangkan umur :) Aku pon akan doakan korang jugak..^^

Harapan Birthday girl :

1- Nak semakin matang
2- Semakin matang
3- Semakin matang

Sebelom ni kan pangai aku tak matang langsung..pemikiran pon langsung tak matang! perangai macam budak budak. Mengaku pon. So start hari ni aku berazam nak ubah perangai aku. Aku nak berfikir lebih dewasa. Cehh.. Hehe yela aku bukan lagi budak sekolah yang asyik mak bapak yang kene uruskan..Lepas ni mesti macam-macam dugaan nak kene hadap. Lagi-lagi nanti bile sambung study dah jauh dari mak bapak..huhhh. Sungguh banyak pengaruh ye anak anak. Pengaruh kawan-kawan, pengaruh sekeliling, mmg susah nak jaga diri. So memang perlu lah dari sekarang aku kena ubah perangai aku yang mudah terpengaruh ni. InsyaAllah :)

Kali ni aku tak nak la cakap panjang lebar kat sini sbb sekarang kepala aku dah mula denyut2. Migraine dah mai. Hmm nak call kawan2 tapi tak dapat call free! Tiap tahun macam ni. Sekali pon tak pernah aku dapat call free dari Maxis. Kesian. Asyik2 tukar nombor phone jek memang la tak dapat. Nombor skg ni belom cukup pon tiga bulan aku pakai so maxis tak nak la kasi bonus hari jadi. Tsk tsk tsk. Nombo lama aku pulak dah hilang. Sodeh

Terima kasih lagi skali kepada semua kawan-kawan yang dah buat aku tersengeh dan tersenyum lebar hari ni. SAYANG korang semua lah! Lebiu!! :*



Ohh ya tak lupa..di hari yang special ni, Follower aku dah genap 500 orang. Kih3. 500 je pon.


TQ follower yang sudi click button follow tu..Sorry la coz takde award untuk korang..Aku ni kan kedekut. =D (kalu aku kasi pon macam la korang nak amek)

Akhir skali, aku nak wish juga happy birthday kat artis Malaysia dua orang ni..

Fasha Sandha & Liyana Jasmay
Birthday diaorang pon 28 March juga cuma tahun je lain-lain.
Kebetulan diaorang ni pernah berlakon pegang watak nama "MURNI"
Hahahaha..Kalau tak caya,tengok la sendiri Filem diaorang..
Bujang Senang & Histeria ^^
Oke..Tu saje...Byee~~



21 comments :

EpoLღKunang2 said...

Happy besday.. :)

M O Y M O Y said...

tengs epol :)

Anonymous said...

najwa : wahhh, aah la, kebetulan kan fasha ngn liyana pegang watak murni.beday pon same. haha, btw, semoga pnjg umo dan semakin diredhai Allah. syg kat kakak murni :) kite muda 7 bulan lah. huu ~

M O Y M O Y said...

hohho..aminnn...hope dik najwa pon begitu ye...hehehehehe...sygs kat najwa jgk ^_^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat bertambah umur dan berbahgia selalu..gua doa sama lu..amin

M O Y M O Y said...

aminnnn...
tengs encik brutal..^_^

Diari-Selebriti-Mama said...

happy belated birthay moymoy! ^^

M O Y M O Y said...

tengs mama <3 ^_^

Myfrin's story said...

Selamat Hari Lahir, murni. Maaf ya, lambat kak wish buat murni.....:D

.kozue. said...

selamat hari lahir walaupun dah lambat wish, wee~ gunakan masa muda anda dengan baik. ceh, cakap mcm dah tua pula,keh3~

M O Y M O Y said...

Myfrin's story : tak mengapa^^
btw,tengs k sbb sudi wish :) hehe

M O Y M O Y said...

.kozue. : terima kasih jgk k...huhu..insyaAllah..sy akn gunakan mse itu dgn sebaik mungkin^^

IFA Athirah said...

so sweeet :) hapy bday jugak to u!smoga hepi slalu =D http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

M O Y M O Y said...

Thanks Ifa^^

Mohd Ridhuan said...

happy belated besday

M O Y M O Y said...

terima kasih ridhuan :)

♥CIK SHA♥ said...

epi belated besday dik murni..^_^

M O Y M O Y said...

Terima kasih Kak Sha^_^

FIRDAUS HUSAIN said...

epy besday..:)moy moy moy ( sebut macam boboboi )

FIRDAUS HUSAIN said...

epy besday..:) moy moy..( sebut macam boboboi...)

M O Y M O Y said...

mekasih firdaus :)