Online Users HEY THERE STALKER! WELCOME TO MY BLOG PAGE. IF YOUR CREEPING ON MY PAGE HOPE YOU FIND WHAT YOUR LOOKING FOR. LOL !

10 February 2011

Tag Session : 25 Random Facts About Me..

Hari ni saya sudah di TAG oleh Cik Mimi pasal New Entry kali ni. Sebelum ni, saya dah pernah story sedikit sebanyak tentang diri saya kan??Dah baca???Tapi yang tu cuma 11. Kali ni saya mau kongsi dengan korang tentang 25 sifat & ciri-ciri saya yang maybe korang tak tahu =D

Okeh..mari kita mulakan...

1) Nama penuh, MURNIYATI BT IRWAN..(panggil "muny" jela)

2) Manis 8belas tahun.

3) Berasal dari Pahang Darul Makmur, menetap selama 11tahun kemudian berhijrah ke  Johor. (Tapi skg dah berambus ke KL)

4) Sementara tunggu result SPM keluar, saya cuma duduk perap kt rumah sambil berlumba dengan kak Long untuk menambah lemak.

5) Bercita-cita menjadi Bintang Filem yang terkenal..hehhe..tak de la.. Suatu hari nanti saya nak jadi ARCHITECT. InsyaAllah kalau result SPM best, muny nk amik course architecture.

6) Dulu masa sekolah, paling suka subjek Engineering Drawing. Tak penah ponteng time class ni. Ceh

7) Love sport NETBALL & HANDBALL (Tiap tahun mesti wakil sekolah)

8) Masih Single tp not available. Lol

9) Sangt2 CINTAkan MY FAMILY  kerana diaorang lah yang dah banyak tolong aku sepanjang aku hidup kt dunia ni^^,

10) SUKA BERKAWAN & sayang kat semua kawan-kawan.

11) Kalau takde keje saya gemor  selfie sengeh sorang-sorang depan camera.

12) Terlalu rajin "BERONLINE"  sampai nak makan pon lupa =D hehhe

15) Banyak cakap (kepoh macam mak nenek) lebih-lebih lagi kalau lepak dengan kawan2 yang sekepala =)

16) Agak manja (orang yg cakap la) tapi panas baran & kuat merajuk.

17) Sifat buruk : EGO yang terlampau tinggi melangit. Sangat susah nak mengalah. (sbb tu la balak aku ramai lari)

18) Sukakan sesuatu yang comel & menarik seperti lukisan dan aksesori.

19) Lebih banyak luangkan masa kat rumah daripada keluar merayap.

20) If korang nak tahu, saya ni seorang yang sangat sensitif. Cepat kecik hati tapi susah nk tunjuk kt orang.(simpan dalam hati sampai basi)

21) Agak pemalu kalau dengan orang yg baru kanal

22) Kalau makanan plak,pape je laaa..Yg penting halal dan semestinya sedap.

23) Bila nak khawin?? hmm..maybe 10 tahun lagi kot.

24) BENCI gila kt orang yg HIPOKRIT!

25) Love Music .Tiap kali nak tido,mesti sumbat earphone kt telinge ni sampai la  terdodoi..kui2

Oke cukup dah..sebenarnye banyak lagi yang nk share..tp syaratnya cuma 25 je kan..so sekarang saya mau tag kat 25 followers yang lain.

Cha Meimei l Pakcik in l Syed l Eira l Syee Chan l Yeen l Cerra Oshin l Sweetsyai l Shafiuddin l mamat l Tiha l Sally l Bubu Ara l Pink Diva l Acha l Apek l mie l Babyemila l ieda l Tasya l Eika l Shidah l Syakilla l Amirah l Jaja


5 comments :

Mimi Radzuan said...

nice girl dear :D
U're cute and friendly lagi <3

M O Y M O Y said...

:) u to dear...

Chaa Meimei said...

a ah , mony nih memang kepoh :P

Chaa Meimei said...

mony memang kepoh org ny KAH KAH :D

M O Y M O Y said...

bhahahaha!
kepoh bagai..